SISIST | Gåvekort
skinn, ull, kobber, lommebok, gjenbruk, kortholder, vegetabilsk skinn, økologisk, saueskinn, skinnfell, saueskinnfell, gammalnorsk spælsau, gammelnorsk spæl, spælsau, spæl, trestamme, spisebrikke, brikke, skjærefjøl, matbrikke, serveringsfat, fat, serveringsbrikke, magasinholder, aviskorg, bladholder, upcycling, gjenvinning, resirkulering, tre, or, olje, maling, uro, blogg
15814
post-template-default,single,single-post,postid-15814,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_outside_paspartu,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Gåvekort

Vi nærmar oss jul, og det er mange som har bestilt julegåver frå sisist. Så mange at eg no ikkje lenger vil rekke å få laga ferdig nye bestillingar før jul. Herlig for meg! Har du vore litt sein på avtrekkaren er det framleis ikkje for seint – no kan du kjøpe gåvekort i nettbutikken. Då kan i tillegg mottakaren gjere eigne farge- og materialval. Vinn-vinn!

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.