SISIST | sisist i verdsveven
skinn, ull, kobber, lommebok, gjenbruk, kortholder, vegetabilsk skinn, økologisk, saueskinn, skinnfell, saueskinnfell, gammalnorsk spælsau, gammelnorsk spæl, spælsau, spæl, trestamme, spisebrikke, brikke, skjærefjøl, matbrikke, serveringsfat, fat, serveringsbrikke, magasinholder, aviskorg, bladholder, upcycling, gjenvinning, resirkulering, tre, or, olje, maling, uro, blogg
15524
post-template-default,single,single-post,postid-15524,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_outside_paspartu,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

sisist i verdsveven

Velkommen til sisist.no!

Foreløpig er det ikkje tjukt av innhald her, men dette satsar eg på at ordnar seg etterkvart. Ein stad må ein jo starte for å i det heile tatt komme seg nokon veg.

Eg håpar du likar det lille du ser!

PS: Eg håpar du kan sjå mellom fingrane på den midlertidige språkkrisa, kor engelsk og ei dårleg nynorskomsetjing kjempar om plassen på knappar og annan standardskrift.

1Comment
  • Torbjørn Uhre
    Posted at 16:34h, 23 november Svar

    Gratulerer med kreativ og bærekraftig bedrift Signe!
    Hilsen Torbjørn

Post A Comment